top of page
Magnus og mette.png

♡Velkommen til en yoga-helg i kjærlighetens tegn, holdt i Finnskogens dype favn ♡

Tema for denne helgen vil være “Bhakti Yoga” oversatt som hengivelsens - eller kjærlighetens yoga. Med røtter i oldtiden løper Bhakti yoga som en ubrutt gullsnor igjennom alle de Vediske åndsretningene med uvurderlige gaver til det moderne liv. Gjennom utforskning av filosofi, praksis og ritualer vil denne helgen åpne for en ny tilnærming til ditt liv, der alt har sin plass i en større, hellig sammenheng. Med en hengivenhet kan vi se vårt indre og ytre liv i et nytt lys og avdekke “Det Yogiske Hjertet” - erkjennelsen av vår egen fullkommenhet.

 

Dagene vil bestå av morgenyoga, stemmeaktivering, skogsmeditasjoner, mantrasang, vediske ritualer (puja), delesirkler, alenetid og intimitet med naturelementene. Badstuen vil mykne, tjernet vil rense og sesongens råvarer, tilberedt etter Ayurvediske prinsipper vil gi dyp næring.

 

Sentralt for programmet vil være utfoldelse av stemmen gjennom mantra og sang (med den stemmen du har). Fundert i et yogisk verdensbilde vil vi utforske lydens evne til å mykne stagnerte emosjoner og åpne opp for nye tanke- og handlingsmønstre. Vi ønsker hjertelig velkommen til deg som er ny til yoga, og til deg som ønsker å fordype din eksisterende praksis.


 

Praktisk informasjon:

  • Hvor: Finnskogen Retreat

  • Når: Vi ønsker velkommen fredag 9. september fra kl.12. Åpningssirkel i skogen kl.14. Vi er klare for avreise søndag 11. september omkring klokken 18:00.

  • Reise: 2 timer i bil fra Oslo.

  • Pris: 3800,- (early- bird tom 1. August) & 4400,- vanlig pris (inkluderer mat, bo og dagsprogram).

  • Transport må ordnes på egen hånd, det er mulig å parkere bil på Finnskogen, nære oppholdsstedet.

  • Overnatting: deling av rom på hytter. Vi vil gjøre det vi kan for å legge til rette for spesielle behov, sifra ved påmelding.

  • Ta gjerne med egne instrumenter hvis du har (tromme, rasle, gitar, fløyte, etc.).

  • Ta kontakt med oss ved spørsmål om retreaten på e- post mette@nalashala.com.

Påmelding

Følg denne lenken for å melde deg på:

https://forms.gle/7DHnTXtkKtYdcGw38

Om oss

Samlingen holdes av Mette & Magnus Støre. Vi har vært et par i 13 år, og har i mange år vandret selverkjennelsens vei med stor dedikasjon til våre praksiser. Vi forelsket oss i mantrasang omtrent samtidig som vi fikk vårt første barn og har gjennom denne praksisen fått oppleve en større kjærlighet for oss selv, for hverandre og for alle som vi sitter i sirkel med. Som småbarnsforeldre i en storby har bhakti yoga vært en livsline i hverdagen, og det er fra denne inspirasjonen retreatet holdes. Veiledet av mesterlærere har vi studert blant annet Mantra Chanting & Sanskrit, Ayurveda, Hatha Yoga, Kundalini Tantra og Advaita Vedanta, og deler denne helgen fra det som har velsignet våre liv, med vekt på integrering av praksisens frukter i hverdagslivet.

Med Fryd og Fred

☽༓Mette & Magnus༓☾

Det yogiske hjertet.png
bottom of page