top of page
Deep roots.png

Påmelding til dette retreatet er lukket

Velkommen til langhelg på Finnskogen Retreat med fordypning i naturbevissthet og plantelære

Programmet formes i dialog med naturens egne rytmer, tett på sol og jord. Vi følger og ærer de naturlige dagssyklusene fra soloppgang til solnedgang. Vi høster ingredienser til måltider, og Jacob og Caroline deler av urte- og plantevisdom for mat og medisin. Lær om mangfoldet av ville vekster og kunnskapen til våre forfedre og -mødre for å oppdage, lære og benytte deg av gavene som naturen tilbyr! 

Gjennom felles råd, praksis, ritualer og tid i naturen, vil vi komme nærmere svar på eldgamle spørsmål ~ hvordan kan vi skape balanse i oss selv og omgivelsene våre gjennom dypere forståelse av naturen i ~ og rundt oss selv? Hvordan kan vi reise oss fra røttene? Hvordan kan vi skape endring i et system ute av balanse? Hvordan kan vi koble oss tilbake på dyptid og helhet? 

Dette er en samling for deg som har reist langt og som ønsker jording, forankring og inspirasjon til hvordan å lede deg selv og din stamme til en mer næringsrik og tilstedeværende hverdag. 

Inkluderer: 
~ Urkraftspraksis 
~ Urtevandring
~ Skogsbad  
~ Pust og bevegelse
~ Elementærlære
~ Råd: Urtemedisin, tinkturer og essenser 
~ Visdomsråd
~ Nærende måltider
~ Badsturituale 

Pris: 6400 gir oss et akkurat passe overskudd så vi kan gi tilbake til fellesskapet. Hvis du har økonomiske utfordringer, ta kontakt og så ser vi på det sammen. 

 

Spørsmål og registrering via mail til norwegiansage@gmail.com

 

Depositum må være inne til 14/4 og full deltakeravgift innen 30/4.

Vippses til 977 71 479. 

 

Hvem guider? 

Caroline Hargreaves
CEO & Founder, Norwegian Sage, Co-Founder Pinecone Leadership

Caroline Hargreaves er utdannet økoterapeut og statsviter. Hun jobber i dag som livsveileder, lederutvikler og kunstner gjennom Norwegian Sage og Pinecone Leadership, med en visjon om å bidra til helhet og balanse i tråd med naturens egne rytmer. Hun brenner for å koble mennnesker tilbake på naturbevissthet gjennnom ritualer, stillhet, vandring, selvkjærlighet og kontakt med elementene. Carolines praksis er forankret i dyp dialog med naturens stemme og en nysgjerrig innlevelse i møtet mellom himmel og jord. www.norwegiansage.com

Jacob Germain Nodeland
CEO & Founder, Roots & Culture
Founder, Náttúra

Med lidenskap for natur, tradisjon og urkultur har Jacob studert naturens mangfold gjennom egen praksis og i produksjon og utvikling av produkter til Roots & Culture. Hans undervisningsmetoder har en dynamisk og levende innfallsvinkel som former kurs og vandringer med varierende innhold. Jacob er en vandrende urtebok som elsker å dele sine erfaringer, lidenskap og kunnskaper for å inspirere andre til å lære mer om de nyttige vekstene som vokser overalt. Roots & Culture arbeider for å løfte folkets bevissthet rundt naturlige, lokale og bærekraftige tjenester og verktøy i hverdagen som støtter opp under kultur, helse og naturbevissthet. www.rootsandculture.no

*Vi har også med oss en massasjeterapeut - behandlinger kan bookes i forkant. 
*Du vil også få mulighet til å forhåndsbestille produkter fra Jacob og Caroline

 

 

Velkommen!

Caroline.jpeg
Jacob.jpeg
bottom of page