top of page

FINNSKOGEN RETREAT

- en møteplass for alle typer mennesker -
 

finnskogen-symbol.png

FINNSKOGEN

-RETREAT-

Skjermbilde 2019-10-21 kl. 19.08.24.jpeg
ida.jpg
IMG_20170701_182735.jpg
IMG_6257.JPG
Tur.png
2018-07-02 21.57.44.jpg

Finnskogen Retreat er en sanctuary - et fristed i den store østlandsskogen, omgitt av dyreliv, natur, uendelig med plass og stillhet - og et støttende fellesskap. I løpet av våren, sommeren og høsten huser gården flere yoga- og meditasjonsretreats, stilleretreats, healende sammenkomster og fordypninger.

 

Gården er et sted for deg som søker stillhet og alenetid, hvile og nærhet til deg selv, langsomhet til å fordøye livets inntrykk, tid til å fordype egen yoga- eller meditasjonspraksis, og nærhet til naturen - både din egen natur, og den du omgis av.

 

Det er også et sted for indre vandringer, kontemplasjon eller bønn, ettertanke eller studier, et sted for å etablere ønskede rutiner og vaner for et godt og meningsfullt liv. Her kan vi bruke omgivelsene til å håndtere livsvansker, større eller mindre kriser, sorg, angst, utbrenthet og stress, eller andre utfordringer i livet. 

Vi har kanskje ikke alle svarene du ser etter, men i fellesskapet kan du finne mennesker som vil lytte til spørsmålene og refleksjonene dine. Gården, naturen, programmet, stillheten og andre gjester og beboere vil støtte deg på reisen din. 

Retreatet er åpent for alle som søker mening, eller ønsker en annerledes ferie, som ønsker å komme litt bort fra det travle konsumlivet, som vil tilbringe tid i enkle, naturlige omgivelser, følge den gitte struktur og som ønsker å lære mer om -eller praktisere, meditasjon, oppmerksomt nærvær, yoga og en bærekraftig livsmestring.

Mange av oss kjenner tidvis på stress, tidspress, utbrenthet eller indre uro, depresjon, sorg eller angst, lavt selvbilde eller usikkerhet, sårbarhet, avhengigheter eller dårlige vaner, nummenhet, ensomhet eller tomhetsfølelse, eller vi leter etter noe som gir mening i livet vårt.

Retreatsenteret huser en variabel og unik blanding av mennesker som deler sine erfaringer og læring, og som støtter hverandre i sin søken etter et godt liv.

Individ- og gruppesamtaler, undervisning og workshops er basert på solid etablerte terapeutiske tradisjoner og visdomstradisjoner som ser bakenfor de store religionene. 

IMG_6229.JPG
IMG_0777.jpg
IMG_6230.JPG
2018-07-07 14.19.25.jpg
IMG_9462.jpg

En rehabiliteringsgård og et læringssted som tilbyr meditasjon, yoga, stillhet, natur, gårdsarbeid og bevisstgjørende øvelser i et trygt og støttende fellesskap

2017-06-27 18.26.22.jpg

And into the forest I go, to lose my mind and find my soul.

 

-John Muir-

bottom of page