Yogaretreat med Isabel Stål

Denne retreaten er dessverre utsatt inntil videre

isabel tekst.jpg

Varmt velkommen til en Yoga-, meditasjon-, Inspirasjonshelg i et fantastisk norsk sommarland der fokus er på å løfte oss selv og hverandre, ge slipp på gamla mønster før att så invitera in det nya.  

 

Låt oss invitera in Sommaren i felleskap. Denne helgen har fokus på at du ska få ta en pause, få kontakt med naturen og pusterum før dig sjælv. 

Gi deg selv en mulighet til å gi slipp på det gamle, slik at dine drømmer og det som er viktig kan få ta mer plass i livet ditt. Du er invitert med til å være sammen med oss, til å vokse og øve på å komme ut av komfortsonen i trygge omgivelser. Det ær speciella tider på många sætt og det ær kanske viktigare æn någonsin att læra sig de verktyg vi trenger før att stå sterka i os sjælva, veta hur vi ger slipp på de gamla å skapar rum før något nytt att ta plats i vårt liv.  

 

Føler du dig alene i din spirituelle resa og føler behov før stød av andra som går igenom det samma? føler du dig redo att ge slipp på gamla ideer som inte gynnar dig før att laga plats før någonting nytt? føler du att denna speciella tid læmnat dig i osækerhet och ær redo att skapa mera klarhet i vad du vill vidare? 

 

Dette er en helgeretrett for deg som vil finne tilbake til din indre trygghet, styrke, klarhet og vil fylles med ny inspirasjon.

Med inspirasjon fra Yogaen, ulike meditasjons tradisjoner, Soul Coaching - og visdom från værldens all hørn inspirerad från våra urkulturer, går vi dypere inn i oss selv for å gi slipp på det som ikke lengre gagner oss, det vi ikke vil ha med oss vidare igenom året, for så å gi plass til, få energi og klarhet i hva som virkelig betyr noe for oss, og hvordan man videre skal finne fokus på det. 

 

Helgen kommer til å være fylt av yoga og gruppemeditasjoner, sermoni og intensjon setting på fredagen. Etter yoga og frokost på lørdag har vi en workshop som handler om å gi slipp på det gamle for å ta inn det nye, å våge å drømme og lære seg spirituelle prinsipper som er med på å skape det livet vi drømmer om. Det kommer til å være til til å hvile, reflektere, gå i sauna eller njuta naturen. :) På lørdagskvelden samles vi for å ha en cacao seremoni, kirtan, felles sang, og deling av prosessen vi går igjennom sammen. I Mellom-/Sør-Amerika har seremoniell, rå kakao blitt brukt i tusenvis av år som en medisin som åpner hjertet vårt. Søndag starter med yoga og meditasjon før vi spiser frokost sammen. Etter frokost møtes vi igjen for å skape inspirasjon for oss selv og hverandre, og gå et nytt år i møte. :) Her er alle inkludert og velkommen, mer enn bra nok akkurat som du er. 

 

 

 

PRAKTISK INFORMASJON

 

Når:

11 - 13 Juni, 2021

 

 

Pris: 

EARLY BIRD: (om du bokar innan 30 Mars)

3 777,- (eget rom, delt hytte)

 

Från 1 April:

4 111,- 

 

Booker du med en venn så får begge 222,- i avslag :) 

I prisen inngår:

 

 • 4 yoga/meditasjonsklasser (passer alla nivåer)

 • All mat. 2x middag, 2 x lunsj, 2 x frokost. All mat er vegetarisk. Gluten/laktosefritt alternativ kan bestilles på forhånd.

 • 2 netter overnatting 

 • 2 seremonier, en cacaoseremoni og en ildseremoni

 • 2 workshops “ge slipp på det gamle” “Att lyfta oss sjælva og støtta varandra” 

Ikke inkludert:

 

 • Transport til og fra Finnskogen retreat senter  

Vad du behøver ta med:

 • Sovepose, laken og putetrekk

 • Klær for bevegelse, samt koselige klær til kveldene. 

 • Toalettsaker, håndkle/badehåndkle

 • Dagbok til å ta notater i

 • Gjerne fargepenner til workshopen

 • Noe som du vil dele med gruppen på søndagen, som har vært til hjelp og inspirasjon for deg, eller noe du har laget selv, det kan være et dikt, en sang, et maleri, en dans. Noe som du vil gi uttrykk for som har hjulpet deg i ditt liv. Det kan også være noe som representerer deg og din reise. 


TIMEPLAN

 

FREDAG  15.  Januar

17.00 - 18.00 ankomst og innsjekking på Finnskogen retreat center 

18.30 -19.30 yoga/meditation

19.30 - 20.30 vegetarisk middag 

20.00 -21.30 seremoni
 

LØRDAG 16. Januar

7.30-9.00 Yoga/meditation/

9.00-10.00 Frokost 

10.30-13.30 Workshop 

14.00-17.00 Lunsj + pause (Her  kan du ta badstu, hvile, meditere, reflektera)

17.00-18.00 Yoga 

18.00 - 19.30 Middag 

19.30 - 21.30 Cacao seremoni

 

SØNDAG 17. Januar

8.00-9.00 Yoga 

9.00-10.00 Frokost 

10.00-12.00 Workshop

13.00-14.00 Lunsj 

14.30 utsjekking 

 

 For mer informasjon og booking, kontakt Isabel@isabelstal.com 

 

Pris: Early bird innan 30 Mars 3 777,- 

(Pakken inkluderer: 2 netter i eget rom, 2 x frokost, lunsj, middag. 4 x yoga/meditasjonstimer. 2 x seremonier, 2 x workshops.)

 

efter bookning blir en faktura sent, din plats ær kun sikkrad efter betalning, send en screenshot av betalningen som blir du registrert. 

 

Jag vil att alle ska føla sig vælkommna og om du behøver hjælp med evt delbetalning så kontakta mig så kan vi prøva å løsa det. 

 

viss arrangemanget skulle bli avlyst pga covid får alla penger tillbaka. (førutom ett litet administrativt belop på 111,-)

 

 

 

 

AVLYST

Om læreren: Isabel Stål

Isabel er en eventyrlysten, søkende sjel som tidlig begynte å tenkte på livets store spørsmål. Etter at hun var ferdig på skolen i Stockholm der hun vokste opp, pakket hun bilen og startet reisen mot Oslo, med en drøm i sikte. Kort tid etter fløy hun til India, for å ta en utdanning innen yoga og meditasjon. Etter å ha overkommet depresjon, misbruk og selvmordstanker som hadde preget ungdomsårene, fant hun en glød til å følge sine egne drømmer, å spre de verktøy som hadde hjulpet henne å lege seg selv og velge en ny retning i livet. Etter 4 måneder i India, mange currygryter og yogaposisjoner senere, kom hun tilbake til Norge for å samle mot(det tok litt tid det..), og starte en bedrift innen feltet hun hadde mest lidenskap for. Hu har idag jobbet med yoga og meditasjon i over 7 år, mens hun har reist over hele verden for å fortsette å utforske både den ytre og den indre verden. 

 

500 TTC I Vinyasa, 200 TTC  Ashtanga, 1,5 år lifecoaching utdannelse med Quantum Success Coaching Academy, meditasjonutdanning, Yin Yoga, restorative, og sjamanisme er noen av de retninger hun har utdannet seg i. Isabel er en engasjert og sprudlende lærer som ikke er redd for å snuble i ordene en gang i blant. Hennes fokus ligger i å være bra nok,  inspirere til felleskap og å tørre å gå sin egen vei.  

Isabel Stål bilde.jpg