top of page

LIFE COACHING - SAMTALETERAPI

Velkommen til veiledning og samtale på Finnskogen Retreat.

Gjennom en holistisk tilnærming med samtaler, eksperimenter og øvelser, finner vi sammen ut hva du har behov for og hva som hjelper deg. Innholdet i samtalene er valgfritt og foregår i ditt tempo og innenfor dine grenser. 

Første samtale er uforpliktende, og en anledning til å bli litt kjent med formen og hverandre. Det er en anledning for oss begge til å kjenne om vi er klar for et forløp sammen. Et forløp kan være alt fra et par timer til en lengre periode. Vi lager en oversikt over dine ønsker, behov eller utfordringer, ut fra ditt ståsted og din historie. 

 

Jeg bruker gestaltterapi og Enneagrammet som utgangspunkt for samtaler og veiledning. Gestaltterapi er en godt etablert og anerkjent terapiform innen psykoterapi, basert på zen-buddhistisk tradisjon. Det er en terapiform som hjelper oss å lytte til ikke bare hva hode og følelser forteller oss, men også kroppen. Ved å balansere de tre sentrene for intelligens blir vi hele mennesker. 

Enneagrammet er en eldgammel visdomstradisjon med mange paralleller til gestaltterapi. Det er en form for åndelig psykologi, som avdekker ’egoet’ - våre gamle, automatiserte og ubevisste tankespor. Følelses- og handlingsmønster blir tydeligere, og dine skyggesider og blinde soner, men også ressurser, potensiale, unike gaver og kvaliteter kommer til syne. Les mer om Enneagrammet her

I vårt møte henter jeg også visdom fra de eldgamle men høyst aktuelle tradisjonene Yogafilosofien og Buddhismen, som begge representerer vitenskap om hele mennesket. Disse tradisjonene kan tilby god støtte i vanskelige tider, og være veivisere til et harmonisk og balansert liv for kropp, sinn og sjel.

 

Samtaler eller veiledning passer for deg dersom du

Trenger hjelp og støtte i en vanskelig situasjon eller livsfase

Ønsker å se nærmere på et dilemma eller tilbakevendende tema

Opplever usikkerhet rundt et bestemt valg eller problem

Er lei av å gå i de samme spor og gamle mønster

Ønsker å se hva som hindrer deg i å virkelig være deg selv eller komme videre

Opplever en livskrise eller utfordrende prosesser

Lever med stress, uro, angst, selvkritikk, søvnvansker eller depresjon

Trenger hjelp med andre mentale utfordringer

Lengter etter endring

Bare trenger en prat eller noen å snakke med

 

Priser: 

60 min:     650,- 

1,5 time:   950,- 

2 timer:  1.200,- 

Pakkepris: 6 x 60 min: 3.700,- 

 

- Du er varmt velkommen -

Bodil Skadberg

Eier, Finnskogen Retreat

bottom of page