top of page

PÅMELDINGSSKJEMA

Internasjonalt Sommerretreat

Påmelding til dette retreatet er lukket

Personvern: Dine data er trygge hos Finnskogen Retreat. Vi bruker dem kun for å ivareta dine interesser som deltaker hos oss. Vi deler ikke disse opplysningene med noen. Informasjonen blir kun behandlet av lederteamet og forvaltningen av det gjeldende retreat.

Velg overnattingsalternativ:
Velg et alternativ

Vilkår og betingelser:

Ved å merke av i boksen på registreringsskjemaet, godtar jeg at hele oppholdet på Finnskogen Retreat, alle øvelser, praksiser og arbeid vil utføres på egen risiko, og Finnskogen Retreat vil ikke holdes ansvarlig for skader eller ulemper knyttet til bruk av tjenestene, tilbudet eller fasilitetene våre. Jeg frigjør og avløser herved for alltid Finnskogen Retreat fra alle handlingsårsaker. Jeg gir min tillatelse til at bilder/videoer tatt av meg under arrangementet kan brukes til markedsføringsformål.  

Jeg forstår at jeg er eneansvarlig for min helse og sikkerhet, både fysisk og mentalt, og vil ikke holde retreatstedet ansvarlig for tap, skader eller sykdom som kan oppstå. Takk for at du forstår og samtykker. 

Avbestillings- og refusjonspolicy:

Ved avbestilling, uansett årsak, refunderes hele beløpet inntil 21 dager før programstart, deretter refunderes 50 % av beløpet innen 14 dager før, og 25 % av beløpet ved varsel innen 7 dager før avtalt programstart. Det gis ingen økonomisk kompensasjon for sen ankomst eller tidlig avreise.

Takk for din innsending!

bottom of page