top of page

FRIVILLIG ARBEID 2023

Påmelding som frivillig er nå stengt!

Finnskogen Retreat er en non-profit-virksomhet og drives primært av idealisme og frivillig arbeid. Har du lyst å være med på å drifte retreatgården og være en del av vårt lille frivillige team og fellesskap, vil vi gjerne høre fra deg! 

I 2023 har vi ledig følgende posisjoner:

  • Matlaging, innkjøp, kjøkken og enkelt renhold

  • Terapiarbeid, gjestemottak og samtaler

  • Skog, vedlikehold, renovering, bygg og gårdsarbeid 

  • Enkelt stell av grønnsaker, blomster, hagearbeid og gårdsarbeid

Oppholdspris frivillig: 700,- per uke

Arbeidstid: Fra 0 - 5 timer daglig

Som frivillig betaler du kun for maten du spiser, og du jobber fra 0 til 5 timer daglig, noen ganger lite, andre ganger litt mer. Du vil få mulighet til å møte mange ulike mennesker, både arrangører og gjester, men også til å trekke deg tilbake etter ønske og behov. Du vil leve tett på naturen, ha mulighet til å dyrke og fordype din egen praksis, og delta på alt av program som Finnskogen Retreat selv arrangerer, så langt det er mulig, og etter ditt eget ønske. 

Vi søker deg som har erfaring fra nevnte arbeid og kan jobbe selvstendig. Du er stabil, pålitelig, ansvarsfull og positiv. Vi søker også etter deg som kan være her over tid, gjerne gjennom hele sesongen, fra mai til september/oktober, slik at vi får tid til å bli godt kjent, men kortere opphold vil også bli vurdert. Vi er et lite team, noen ganger kun 2-3 personer. Personlig egnethet, kjemi, evne til samarbeid og kommunikasjon vil derfor vektlegges. Arbeidsposisjonene kan ved behov tilpasses den enkelte.

På Finnskogen Retreat er det av stor betydning å kunne leve langsomt og jobbe langsomt. Mellom program, gjester og arbeid legges det til rette for hvile, rolige dager og nedtoning av inntrykk. Slik kan vi hente oss inn og praktisere etter egne behov, nyte naturen og bare være. Det er viktig for både dyr og mennesker å kjenne på både innpust og utpust, arbeid og hvile, natt og dag, aktivitet og stillhet. Denne rytmen er avgjørende for at stedet skal ha en helende kvalitet.

I perioder hvor vi har fullbooket, kan det være nødvendig at du er villig til å overnatte i telt med madrass. Ellers vil du ha ditt eget rom eller enkel hytte. 

 

Kjenner du at dette resonnerer så vil vi gjerne høre fra deg! Send en e-post og fortell litt om deg selv, gjerne med bilde eller link til en presentasjon av deg på sosiale medier, så vi får et bredere inntrykk av deg. Del litt om deg selv, dine erfaringer og intensjoner, og hvordan du tenker at du kan bidra, til post@finnskogenretreat.no

bottom of page